Lady Szomjas: „Ne utálatra neveljék a gyermekeket” - ifaktor
Szomjas Jennifer szivárvány jelzésű zászlót tart a kezében egy réten

A népszerű TikTokker, Lady Szomjas, azaz Szomjas Jennifer a napokban az RTL Klub Reggeli műsorában beszélgetett Peller Annával és Lakatos Márkkal a legújabb törvénymódosításról, ami az LMBTQ+ személyeket érinti.


Jennifer Instagram-oldalán egy rövid részletet osztott meg követőivel a reggeli beszélgetésből, de talán az egyik legjelentősebbet, amiben megkéri azokat a szülőket, akik esetleg látják és hallják őt, hogy gyermekeiket ne utálatra neveljék.

„Én arra bíztatnék mindenkit, hogy a gyermekeiket ne utálatra neveljék. Ez nem egy olyan dolog, amit megérteni, hanem elfogadni kell. Nem vagyunk pszichológusok, sem orvosok, hogy olyan emberek fejébe járjunk, akik nem hasonló cipőben járnak. Szimplán csak fogadjuk el"

- hallható az interjú részletében Szomjas Jennitől.

Jennifer közösségi oldalán a megosztott videó mellé ezt írta:

„LMBTQ+ személyek mindig is voltak és mindig is lesznek nem megérteni kell minket, hanem elfogadni…ilyen egyszerű…❤️
Dobj egy
💯 ha egyetértesz"

- majd természetesen érkeztek is azok az emotikonok, amiket Jenni kért követőitől és jelenleg több mint 200 kommentet kapott Jennifer, amiből mindegyik egytől-egyig támogató jellegű.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!