Lagzi Lajcsi élő adásban vallotta be: eltávolodtak - ifaktor
Galambos Lajos a LifeTV új reggeli műsorában az Ébredj Velünk extrában, Joshi Bharat-tal osztotta meg, hogy énekesi pályája csúcsán eltávolodtak feleségétől, sőt gyermekeinek apaként sem volt ott mindig.


Lajos bevallotta, nagyon sokat dolgozott, felesége, Bogi pedig otthon volt a gyerekekkel, így elkerülhetetlen volt, hogy szépen lassan eltávolodjanak egymástól.

Elmondása szerint apaként is volt hiányérzete, noha gyermekeivel nagyon jó a kapcsolata. Lajcsi kitért rá, hogy az utóbbi időben betegeskedett felesége és több bulvárportál már a halálhírét keltette, de szerencsére minden rendben vele.

A mulatós énekes szerint mostanra minden rendben van közöttük, s nagyon hálás a feleségének, aki nélkül nem juthatott volna ilyen magasságokba, mint énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!