Lakatos Leventének új sorozata indul Instagramon - ifaktor

Lakatos Levente nem véletlenül boldog a legutóbbi Insta-posztjában, hiszen pénteken startol az új élőzős sorozata a közösségi oldalon ESTE NYOLCKOR LAKATOS LEVENTÉVEL! címmel.


Az 5-szörös Aranykönyv-díjas író azt is elárulta, hogy a pénteken 20 órakor induló sorozat első adásában Váradi Fanni pszichológus, szexuálpszichológus lesz a vendége, a heti téma pedig a nárcisztikus személyiségek lesznek.

A műsor interaktív lesz, storyban a nézők is feltehetik majd a kérdéseiket. Levi azt is megosztotta a követőivel, hogy a szakértői beszélgetések mellett ismert emberek is fel fognak tűnni majd a sorozatban, de erről egyenlőre nem árult el többet.

Viszont Instagram-történetében kiposztolt egy vendégajánlót, ahova bárki megírhatja neki, hogy kire lenne kíváncsi a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiakadt a cukiságfaktor: babafotókat posztolt Kardos Eszter

A Barátok Közt sztárja néhány héttel ezelőtt adott éltet második gyermekének, Zitának. Most róla láthatunk egy kollázs-összeállítást, melyben a várandósság kiderülésétől a születésééig mutat nekünk Eszter pillanatképeket.

Nagyon kedves kollázst készített a fiatal anyuka kislányáról. Eszter eddig nem igen mutatott közvetlen közeli képeket Zitáról, most sincs ez másként. Habár nagyon várjuk, mert biztosan gyönyörű kisbaba.

Kisfiáról, Erikről azonban annál inkább posztol, nagyon vagány kis srác, aki a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!