Lakatos Leventének új sorozata indul Instagramon - ifaktor

Lakatos Levente nem véletlenül boldog a legutóbbi Insta-posztjában, hiszen pénteken startol az új élőzős sorozata a közösségi oldalon ESTE NYOLCKOR LAKATOS LEVENTÉVEL! címmel.


Az 5-szörös Aranykönyv-díjas író azt is elárulta, hogy a pénteken 20 órakor induló sorozat első adásában Váradi Fanni pszichológus, szexuálpszichológus lesz a vendége, a heti téma pedig a nárcisztikus személyiségek lesznek.

A műsor interaktív lesz, storyban a nézők is feltehetik majd a kérdéseiket. Levi azt is megosztotta a követőivel, hogy a szakértői beszélgetések mellett ismert emberek is fel fognak tűnni majd a sorozatban, de erről egyenlőre nem árult el többet.

Viszont Instagram-történetében kiposztolt egy vendégajánlót, ahova bárki megírhatja neki, hogy kire lenne kíváncsi a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Pénzéhséggel vádolják Balázs Klárit, amiért Korda György 82 évesen is koncertezik

Balázs Klári és Korda György párosa legendás, ehhez nem fér kétség. Ahogy ahhoz sem, hogy az emberek imádják őket a mai napig, így napjainkban is koncerteznek.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!