Lakatos Márk is kiáll a szivárványcsaládok mellett - ifaktor
A magyarországi LMBTQ közösségek egyik legismertebb alakjaként Lakatos Márk is kiállt a Pál Marciék által indított „A család az család" kampány mellett.


„Csillagszórók: nem kell sokat beszélni, magyarázni, érvelni. A családnak csak akkor van valami értelme, ha abban egymást szerető emberek vannak. Mindegy a nemük, koruk vagy bármi más. Ugyanez vonatkozik a gyerekek felnevelésére: szeretetet, odafigyelést, gondoskodást kell kapniuk otthon. Semmi más nem fontos. Az meg a demokrácia alapja, hogy ne Novák Katalin döntsön egy személyben semmiről... Ez akkor is így lenne, ha amúgy okosakat mondana"

– fogalmazott az Instagram-oldalán a stylist.

Az RTL reggeli műsorvezetőjének Pál Marci személyesen is komment formájában mondott köszönetet a bejegyzés alatt. Márk eddig is kiállt az ügy mellett, de ezúttal a kampány hivatalos emblémájával a kezén „tüntetett".

Márk az eddigiek mellett azért beleállt Novák Katalin miniszterasszonyba is, aki határozhat egy-egy gyermek örökbefogadásáról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bővült Sárközi Ákos és felesége, Évi családja

Kutya nélkül nem teljes a család, az egyszer már biztos, nos úgy néz ki, inkább kettő nélkül. A házaspár egy kiskutyával tette még teljesebbé a minden napjaikat. Egészen pontosan Elenával.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!