Lakatos Márk: „Magyarország elsőszámú melege vagyok” - ifaktor
lakatos márk
Lakatos Márk a partizán nevű YouTube-csatornának adott interjút, amelyben merész kijelentéseket tett a saját életútjáról és arról, hogy pontosan milyen szerepben van jómaga jelen a közéletben, illetve mit gondol a saját szerepéről az LMBTQ-közösségben.


„Én azt gondolom, hogy Magyarország elsőszámú melege vagyok. Ezt nem tudom levetkőzni. Nem gondolom a melegségem miatt lettem sikeres, és ezért nincs tartozásom a magyarországi melegek felé. Ami olyan téma, hogy engem megszólít, arról igenis véleményt formálok, de ne várja el senki, hogy a Pride-on vonuljak, amikor taxival szeretek járni. Hadd képviseljem úgy azokat az érdekeket, amelyeket fontosnak tartok, amilyen én vagyok"

– mondta a Partizán kamerái előtt Lakatos Márk stylist, műsorvezető és divatmogul.

Nos, az egyértelmű, hogy Lakatosnak határozott véleménye van a témában, de hogy igaza van-e az már más kérdés. Persze nem a mi hatáskörünk ezt eldönteni. A teljes beszélgetést alább megtekinthetitek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!