Lakatos Márk szerint a heterók és a melegek egyenjogúak - ifaktor
Lakatos Márk áll egy téglafal előtt

Lakatos Márk nem érti miért kell a gyerekeket jobban védeni a melegektől, mint a heteróktól.


A közkedvelt stylist és influenszer legújabb posztjában értetlenül áll az új melegellenes törvény megállapítása előtt, amely a melegeket gyakorlatilag a pedofilokkal hozza összefüggésbe.

Kifejti, hogy ha a melegek valóban egyenjogúak a heterókkal, akkor számára érthetetlen miért emeli ki őket a pedofil törvény.

Majd azzal folytatja, hogy ebből következően logikátlannak tartja, hogy miért kellene egy gyereket jobban megvédeni egy melegtől, mint egy heteroszexuálistól és ez által magát a törvényt is alaptalannak véli.

A kommentelők reakciói nagy részben Márk felháborodásának adnak igazat és frappánsan, az egyik kommentelő George Orwell, Állatfarm című könyvéből idéz, mely szorosan kapcsolódik a társadalmi megkülönböztetésekhez:

,,Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél"

Akad olyan kommentelő is aki bevallja, ő maga sem ismerte be környezetének saját identitását és a jelenlegi helyzet csak nehezíti döntése meghozatalát; mások pedig úgy vélekednek, hogy az új törvény valójában csak figyelemelterelés a kormány korrupt tevékenységeiről.

Akárhogyan is, mi csak remélni tudjuk, hogy egyszer eljön az idő, amikor társadalmi megkülönböztetések nélkül élhet majd mindenki Magyarországon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!