Lando Norris Forma1-es pilótát kirabolták az EB döntő után - ifaktor

A pilótáról erőszakkal szedték le egy parkolóban a 16.5 millió forintot érő karóráját.


Vasárnap az EB döntőt követően kirabolták Lando Norrist és mindent elvettek tőle.

A tolvajok akkor csaptak le a pilótára, mikor a Wembley melletti privát parkolóban, éppen az autójához indult. Az egyik tolvaj elkapta és leszorította őt, míg a másik lehúzta a kezéről a méregdrága órát.

A McLaren Racing pilótája egy közleményt adott ki, miszerint:

„Hála égnek, Lando sértetlenül megúszta az esetet, de értetlenül áll az egész felett. A csapat támogatja Landot és minden bizonnyal a szurkolók is csatlakoznak hozzánk, hogy a legjobbakat kívánjuk neki a következő brit-nagydíjra."

A sajtó szerint az óra egy Richard Mille karóra volt. Ugyan eddig ez nem volt közhír, de azért Landonak van még egy ilyen karórája, így akármennyire is fájt az elvesztése, elképzelhető, hogy együtt tud vele élni. A két óra összértéke újonnan, 97 millió forint és rendkívül limitáltak.

A biztonságiak a Wembleyben megrendezett döntő alatt, több mint 50 embert tartóztattak le garázdaság vádjával.

Jobbulást Lando!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4

Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!