Laskóy Noémi babaruházati márkát indított - ifaktor
Noémi egyik nagy álmát valósítja meg azzal, hogy piacra dobja saját babaruházati márkáját.


nagy álmát valósítja meg azzal, hogy piacra dobja saját babaruházati márkáját.@nnooemi profilján már jó ideje olyan tartalmakat tesz közzé – sztroik és képek formájában egyaránt –, amikben a saját vállalkozására utal. Most azonban már teljes mértékben beavat minket a részletekbe, el is indult a márka Instagram-oldala @petiteleaf.co néven. Sőt, még a werkfotózásra is beleshettünk, de nemsokára startol a webshop is.

Például ez a bejegyzése is egy apró kenyérmorzsa volt.

Márkájával kapcsolatban fő szempontja a minőségi termékek létrehozása és forgalmazása. Ügyelt a színek és anyagok kiválasztásánál az összhatására, a letisztult, egységes vonalat követte.

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!