Laskóy Noémi belépett harmincas éveibe - ifaktor
Laskóy Noémi virágok előtt áll zöld kabátban

A népszerű, kétgyermekes édesanya influenszer, Laskóy Noémi a napokban ünnepelte 29. születésnapját, ami azt jelenti, hogy a véleményvezér belépett a harmincas éveibe.


Azon kívül, hogy Noémi rendkívüli sikereket ért el az elmúlt éveiben karrierje szempontjából, számos dolgot köszönhet még a húszas éveinek. Talán az egyik legszebb elért célja, hogy életet adott két kislányának, Lorának és Lanának.

Noémi posztjában elárulta, hogy a tavalyi évből két hatalmas álma is valóra vált, melyek közül az egyik a saját márkája, amit elindított, a másodikat pedig nem árulta még el nekünk, de reméljük, hogy minél előbb megtudhatjuk. Lehet, hogy a két kislány kap egy fiútestvért?

Mindenesetre követői közül páran gyanítják, hogy talán egy új családtag állhat az öröm hátterében, azonban néhány szemfüles észre vett egy tetoválást is Noémi karján, amit eddig nem igazán láthattunk.

„beléptem a 30.évembe és hálás vagyok a 29.ért... eddig az egyik legváltozatosabb, mégis talán a legjobb évem volt.
két hatalmas álmom is valóra vált!
az egyik természetesen a @petiteleaf.co 🤍 mertem nagyot álmodni és mertem belevágni... elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy ennyien szeretitek. és külön köszönöm ezt a ma délelőttöt Nektek, hogy ilyen nagy szeretettel fogadtátok a tavaszi/nyári kollekciót! hónapok óta keményen dolgoztunk rajta és ennél jobb visszajelzés (illetve nekem szülinapi ajándék) nincs is🤍
a másik pedig... majd talán azt is megmutatom🙈 egyelőre hadd örüljek neki titokban.
már csak 1év választ el a 30tól, mégis úgy érzem, hogy a legjobb éveim jönnek most"

– olvashatjuk Noémi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!