Laskóy Noémi edzésre motiválja követőit - ifaktor
Laskóy Noémi szürke pulcsiban gyümölcslevet iszik a konyhájában

A népszerű influenszer, Laskóy Noémi Instagram-oldalán elindított egy sorozatot, amiben videók formájában edzős gyakorlatokat mutat be követőinek ezzel is motiválva őket az egészséges életmódra.


Noémi már a második videóját készítette el rajongóinak, amiben most a hasat, törzset és a feneket formáló gyakorlatokat láthatunk tőle. A nyár közeledtével nem is baj, ha kicsit rágyúrunk ezekre a területekre, hiszen a bikiniből pontosan ezek látszódnak ki igazán.

Noémi edzős videósorozata elég népszerűnek és közkedveltnek tűnik. Követőitől számos pozitív visszajelzést kap az influenszer és szerencsére igénylik a sorozat folytatását is. Nincs is más dolgunk, mint motiválódni Noémi videójából és nekiállni edzeni!

„múltkor annyian szerettétek és kértétek, hogy legyen majd megint, így ismét egy 1perces edző videóval készültem ma Nektek
most 4 gyakorlatot hoztam, de a harmadik gyakorlatnál meg fogjátok érteni, hogy miért nincs most ötödik🙈
az 1perces videóba nem fért bele mindenből a 12db, de fontos, hogy mindenből 12-12 gyakorlatot kell elvégezni! a láb emelésnél mindkét oldalon 12-12☝🏼
a 3.gyakorlat, azaz a csukló-könyök-váll érintésnél is próbáljátok meg a 12-t, de megértem, ha 8körül megálltok😬
* az összes gyakorlat nagyon szuper has, törzs és fenék formáló"

– számolt be követőinek Noémi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!