Laskóy Noémi edzésre motiválja követőit - ifaktor

A népszerű influenszer, Laskóy Noémi Instagram-oldalán elindított egy sorozatot, amiben videók formájában edzős gyakorlatokat mutat be követőinek ezzel is motiválva őket az egészséges életmódra.


Noémi már a második videóját készítette el rajongóinak, amiben most a hasat, törzset és a feneket formáló gyakorlatokat láthatunk tőle. A nyár közeledtével nem is baj, ha kicsit rágyúrunk ezekre a területekre, hiszen a bikiniből pontosan ezek látszódnak ki igazán.

Noémi edzős videósorozata elég népszerűnek és közkedveltnek tűnik. Követőitől számos pozitív visszajelzést kap az influenszer és szerencsére igénylik a sorozat folytatását is. Nincs is más dolgunk, mint motiválódni Noémi videójából és nekiállni edzeni!

„múltkor annyian szerettétek és kértétek, hogy legyen majd megint, így ismét egy 1perces edző videóval készültem ma Nektek
most 4 gyakorlatot hoztam, de a harmadik gyakorlatnál meg fogjátok érteni, hogy miért nincs most ötödik🙈
az 1perces videóba nem fért bele mindenből a 12db, de fontos, hogy mindenből 12-12 gyakorlatot kell elvégezni! a láb emelésnél mindkét oldalon 12-12☝🏼
a 3.gyakorlat, azaz a csukló-könyök-váll érintésnél is próbáljátok meg a 12-t, de megértem, ha 8körül megálltok😬
* az összes gyakorlat nagyon szuper has, törzs és fenék formáló"

– számolt be követőinek Noémi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!