Laskóy Noémi elérte egy régóta dédelgetett álmát - ifaktor
Laskóy Noémi virágok előtt áll zöldes kabátban

A népszerű influenszer, Laskóy Noémi már régóta gyártja tartalmait követőinek a közösségi médiában, így megszokhattuk már, hogy a rajongók szinte azonnal kiszúrnak egy-egy változást az influenszerek életében. Így volt ez Noéminél is, aki végül úgy döntött, elárulja milyen célját érte el a hetekben.


Az utóbbi időben egyre több közösségi média sztárt cibálnak szét a kommentelők, szinte mindegy, hogy miért. Egy kevésbé átgondolt poszt már bőven elég ahhoz, hogy az Instagram-közönsége szétszedje az influenszereket. Emiatt Noémi rengeteget gondolkozott azon, hogy egyáltalán elárulja-e, hogy sikerült egy vadi új autót vásárolnia.

A poszt hangsúlya nem is Noémi csilli-villi autóján van, hanem azon, hogy mennyit küzdött és dolgozott azért a céljáért, amit már 10 évvel ezelőtt kitűzött magának. Ezzel számos fiatalt is motivál és biztat, hogy bizony, ha elég kitartóak vagyunk és szorgalmasak, idővel elérjük az álmainkat.

Természetesen így is volt olyan kommentelő, aki negatívan véleményezte Noémi bejegyzését, de ez manapság már szinte elkerülhetetlen. Mi gratulálunk Noémi új kocsijához és balesetmentes közlekedést kívánunk!

„10éves álmom vált valóra nem rég, mégis hetekig gondolkoztam azon, hogy egyáltalán megosszam -e Instagramon... de rengetegen rákérdeztetek a storyk kapcsán, illetve úgy gondoltam, hogy a sok fiatal követőmnek talán példaként szolgálhat a történetem😳 (és persze elképesztő büszkeséget érzek, hiszen egyedül értem ezt el)

kicsi korom óta rajongok az autókért, alig 2évesen az összes rokonom autójának a márkáját el tudtam mondani és legalább annyi matchboxom volt, mint Barbiem🙈 na de ugorjunk picit előre: tinédzser éveim végén sokszor vártam a buszra a végállomáson. akkor már sok barátom és osztálytársam saját autóval járt. könyörögtem a szüleimnek egy kisautóért (ami akkor 3-400ezer Ft körül volt), de nem kaptam meg. megtehették volna, de úgy voltak vele, hogy ha csak úgy kapok egy autót, akkor hogyan fogom megtanulni a dolgok értékét és azt, hogy az életben mindenért meg kell dolgozni.
18éves korom körül a végállomással szemben volt egy óriásplakát. egy autóról, amibe egyből beleszerettem. a padon ülve a plakátot nézegetve az akkori barátomnak mondtam is, hogy akkor érzem majd azt, hogy sikeres vagyok, amikor azt az autót a munkám eredményeként meg tudom venni magamnak. de őszintén szólva igen kevés esélyt láttam rá, hogy valaha is tartok majd ott.
teltek az évek... 16 éves koromtól fogva (eleinte nyári diákmunkákat, majd egyetem mellett) dolgoztam és a lányok születését követő rövidebb időszakon kívül nem volt olyan év, hogy ne dolgoztam volna.
volt, hogy havi 57ezer forintért dolgoztam látástól vakulásig, volt hogy hostesskedtem 10órát tűző napon, volt, hogy hajnali 5:45re jártam a Zaraba, hogy nyitásig átrendezzem az üzletet és volt, hogy árut pakoltam hajnali 2-ig. amíg nyáron a társaim nyaraltak, balcsiztak, buliztak, én örültem, hogy az egyetem nyári szünete alatt teljes munkaidőt is tudok vállalni és több pénzt tudok keresni.
így utólag azt mondom, hogy minden egyes munkával töltött perc megérte! mert 29 évesen itt vagyok és a kitartásomnak (illetve persze hatalmas szerencsémnek🙏🏼) köszönhetően meg tudtam venni magamnak azt az autót, amit az óriásplakáton kinéztem több, mint 10éve már"

– írta bejegyzésében Noémi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!