Laskóy Noémi férje születésnapját ünnepelte Insta-oldalán - ifaktor

A népszerű influenszer, Laskóy Noémi Instagram-oldalán ritkán látott férjének születésnapját ünnepelte, akiről végre még több fotót láthattunk ezáltal.


Noémi a közösségi oldalán egy fotósorozatot osztott meg, amin megható pillanatokat láthatunk férjéről és gyermekeikről, Loráról és Lanáról.

Az influenszer bejegyzésében megható üzenettel köszöntötte férjét, melyben elmondta, hogy gyermekeivel ő a mindenük. A kilenc képből álló fotósorozat nagyon kedves pillanatokat mutat meg, ami követőinek is nagyon tetszett.

„ez a nap bizony más mint a többi, mert ma van annak a férfinak a szülinapja, aki a mindenünk🤍 akire felnézünk, aki mindenre tudja a választ, aki mindig mindent megold, akinek végtelen türelme van, aki számára nincs lehetetlen, akikre a legbüszkébbek vagyunk... és aki a legjobb apuka és legjobb férj is egyben🤍
szeretünk @meddtoyz , mindennél jobban✨
néhány kedvenc (nem mind Insta kompatibilis) képemmel kívánok neked boldog szülinapot"

– írta oldalán Noémi.

Boldog születésnapot kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!