Laskóy Noémi férje születésnapját ünnepelte Insta-oldalán - ifaktor

A népszerű influenszer, Laskóy Noémi Instagram-oldalán ritkán látott férjének születésnapját ünnepelte, akiről végre még több fotót láthattunk ezáltal.


Noémi a közösségi oldalán egy fotósorozatot osztott meg, amin megható pillanatokat láthatunk férjéről és gyermekeikről, Loráról és Lanáról.

Az influenszer bejegyzésében megható üzenettel köszöntötte férjét, melyben elmondta, hogy gyermekeivel ő a mindenük. A kilenc képből álló fotósorozat nagyon kedves pillanatokat mutat meg, ami követőinek is nagyon tetszett.

„ez a nap bizony más mint a többi, mert ma van annak a férfinak a szülinapja, aki a mindenünk🤍 akire felnézünk, aki mindenre tudja a választ, aki mindig mindent megold, akinek végtelen türelme van, aki számára nincs lehetetlen, akikre a legbüszkébbek vagyunk... és aki a legjobb apuka és legjobb férj is egyben🤍
szeretünk @meddtoyz , mindennél jobban✨
néhány kedvenc (nem mind Insta kompatibilis) képemmel kívánok neked boldog szülinapot"

– írta oldalán Noémi.

Boldog születésnapot kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!