Laskóy Noémi Instagramon búcsúzott a 2020-as évtől - ifaktor
Laskóy Noémi kék ruhában

A bájos influenszer anyuka, Laskóy Noémi hosszú Instagram-posztban búcsúzott az elmúlt esztendőtől és köszöntötte a 2021-es évet. Az óév sokak számára hatalmas megpróbáltatásokkal teli esztendő volt, Noémi erről mesélt követőinek és hogy milyen nehézségekkel kell még az újévben is megküzdenie.


A mindig vidám és tökéletes Instagram-oldallal rendelkező Noémi őszintén mesélt követőinek az elmúlt évéről. Bejegyzéséből rájöhetünk, hogy amit sokszor tökéletesnek látunk, nem biztos, hogy az is. Noémi sose mutatta közösségi oldalán, ha bármi csalódás vagy fájdalom érte. Most azonban elmesélte, hogy bizony őt sem kímélte a fránya 2020.

Az influenszer nem csak az előző év negatív történéseit mesélte el. Azt is elárulta nekünk, hogy rögtön az új évben egy műtéten kell átesnie, amit először rosszul fogadott, de mára már elfogadta és inkább hálás érte.

„szia 2021 már vártalak!

furcsa egy év volt ez a 2020, rengeteget adott és rengeteget vett el. brutális magasságokat és mélységeket éltem meg.
én Instagramon mindig csak a jót mutatom nektek és igyekszem csak a szép pillanatokat megosztani, mindennek a vicces oldalát megfogni. pedig az én életem se csillog mindig.
ezekből semmit se osztottam meg, pedig:

soha nem sírtam annyit, mint tavaly.
soha nem küzdöttem akadályokkal annyit, mint tavaly.
mindig volt egy kristálytiszta jövőképem, tervem, vízióm... 2020ban ez elveszett.
mindig tudtam mit akarok és ki vagyok én... makacs kosként mentem előre és elértem a céljaimat.
2020ban viszont elveszítettem saját magamat is. durva volt a felismerés, illetve durva volt beismerni azt, hogy ezzel kezdenem kell valamit.

de szerencsére időben kapcsoltam és elkezdtem feldolgozni a hosszú évek alatt gyűjtött sebeket.
elkezdtem máshogy látni a negatív dolgokat, amik sorra történnek velem. elkezdtem azt keresni, hogy vajon miért kaptam és mit tanulhatok belőle. így pedig sokkal könnyebb elfogadni és megérteni.
december közepén, amikor már azt hittem, hogy több rossz nem történhet ebben az évben, egy ultrahang vizsgálat kimutatta, hogy baj van és a 2021-es évet egy műtéttel kezdem.
először kiborultam, hogy ilyen is csak velem történhet meg... aztán amint megpróbáltam a jó oldalát nézni, rögtön rájöttem, hogy ez végülis jó dolog és már ajándékként tekintek rá"

– írta hosszasan Noémi Instagram-oldalán.

Kívánunk neki sikerekben gazdag, boldog és egészséges új évet!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!