Laskóy Noémi lánya már kész felnőtt - ifaktor

Persze nem a szó szoros értelmében, hiszen Laskóy Noémi első lánya, Lora is még csak óvodás korú, de már édesanyja ruháit, kiegészítőit és cipőit hordja otthon. Első pillantásra viszont, simán összetéveszthetjük édesanyjával.


Az influenszer Instagram-oldalán nagyobb lányáról, Loráról egy nagyon cuki képet osztott meg. A kislány éppen abban a fázisban van, amikor édesanyja példáját szeretné követni és az ő ruháit, cipőit húzza magára.

Lora szinte kiköpött mása anyukájának, Noéminek. A hasonlóság nem csak nekünk és Noémi követőinek tűnt fel, hanem az édesanyának is, hiszen így kezdte bejegyzését:

„ez itt a képen 'én vagyok' és sietek éppen a varrodába megnézni a készülő ruhákat"

– majd ezzel folytatta:

„a második képen pedig azt látjátok, amit Lora pakolt a 'táskájába'... csak a legfontosabbak: sushi, szója szósz, spenót, gofri... na meg az elengedhetetlen lovak"

– olvashatjuk Noémi bejegyzésében.

Az már biztos, hogy Lora teljesen anyukájára hasonlít. Kíváncsian várjuk, hogy férjével második kislányuk Lani, kire fog hasonlítani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Óriási bakit követett el Weisz Fanni

Fanni egy kozmetikumot reklámozott Instagram-oldalán, mely során egy az egyben bemásolta a szponzor kéréseit.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!