Laskóy Noémi második kislánya már három éves lett - ifaktor

Akik régóta követőik az igen népszerű influenszert, Laskóy Noémit, már ismerhetik mind két bájos és gyönyörű kislányát. Szinte még csak most született nagyobbik lánya Lora, a kisebb Laninak máris a harmadik szülinapját ünnepelték.

Noémihez hűen csodálatos volt Lani tortája és az ünnepi dekoráció is. Színben minden egymáshoz passzoló volt, egészen a lufiktól, a tortán át, Lani ruhájáig.

A szülinapos tortáját egyébként Noémi saját kezűleg készítette, hiszen napokkal a születésnap előtt már megmutatta bizonyos fázisait. Az már biztos, hogy Noéminek simán ott lenne a helye egy cukrász versenyen.

„és március 28-án már két dolog is van, amire büszke vagyok!
az egyik természetesen az én kis HÁROMÉVESEM🤍
a másik pedig ez a torta🎂 hetek óta izgultam miatta, nem kevés munkám van benne, de minden percét élveztem és szerintem tökéletes lett a végeredmény"

– írta követőiek Noémi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!