Laskóy Noémi megmutatta kislánya első babaruháját - ifaktor
Laskóy Noémi két kislányával fekszenek az ágyban

A hazai influenszer, Laskóy Noémi megmutatta első várandóssága alatt vásárolt kisbaba ruháját. Noémi nem csak nagyon aranyos képet osztott meg első gyermekéről, Loráról, hanem elmesélte az első body vásárlásának történetét is.


A legtöbb kismama első várandóssága alatt rengeteg fölösleges, vagy nem megfelelő dolgot vásárol babájának. Ebbe a hibába Noémi is bele esett és elárulta követőinek, hogy az első kis ruhát, amit lányának vásárolt, csak a harmadik hónapban tudta ráadni.

Noémi azt is elmesélte nekünk, hogy szilárd meggyőződése volt terhessége első pillanatától, hogy kisfia fog születni. Talán a sors fintora, hogy az influenszernek mostanra már két gyönyörű kislánya van.

a legelső babaruha, amit valaha vettem és elmesélem nektek a történetét is: amikor megtudtam, hogy babát várok, pár hét múlva meg is vettem neki az első ruhácskát. nyilván szürkét, mert gondoltam, hogy az fiúnak és lánynak is jó lesz... a mérettel viszont bajban voltam. Tudtam, hogy én 55 centivel születtem, viszont Marci 196cm, tehát a babánk (pláne ha esetleg fiú, amiben amúgy biztos voltam), akkor tutira nagyobb lesz, így osztottam-szoroztam és gondoltam, hogy a 62-es tuti jó lesz neki, amikor megszületik
de Lora olyan pici volt, hogy eleinte még az 50-es ruhákban is elveszett és az említett bodyba csak 3hónaposan nőtt bele (2.kép)
a 3.képen (és persze az 1. képen is) pedig azt a komódot láthatjátok, amibe az első kis ruhákat mostam-vasaltam-hajtogattam"

– mesélte hosszasan Noémi Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!