Laskóy Noémi utálta régen, hogy sokkal fiatalabbnak néz ki - ifaktor

Vannak szerencsés és szerencsétlenebb genetikájú hölgyek. A népszerű közösségi média sztár, Laskóy Noémi egyértelműen a szerencsések táborát erősíti, hiszen már tini kora óta nem változott és idősödött a bőre.


Ez valahol a szerencsének is köszönhető, de nem elhanyagolható az arcápolás sem természetesen, amit Noémi is irtó fontosnak tart, így sokat hangoztatja is ezt közösségi oldalán. Az influenszer nem mindig örült ennek, sőt volt olyan időszak az életében amikor kifejezetten utálta, hogy sokkal kislányosabb arca van a korosztályánál.

Persze amíg tinédzserek vagyunk idősebbek szeretnénk lenni és amint idősebbek leszünk, újra átélnénk a tinikor szépségeit. Noéminél ez nincsen így, hiszen 29 éves létére simán letagadhatna akár tíz évet is a korából.

„tiniként nagyon zavart, hogy sokkal fiatalabbak néztem ki, mint amennyi voltam. soha nem vettek kellően komolyan, a fiúk kislánynak néztek és ahol csak lehetett, elkérték a személyimet. mindig mindenki azzal vigasztalt, hogy >>majd 30-40évesen hálás leszel ezért<<. így 29évesen valóban érzem már a pozitív oldalát ennek, ám azt gondolom, hogy a vonások mondjuk csak 60-70%ban számítanak, a többi pedig a bőröm állapota. évek óta tudatosan odafigyelek, állandóan bújom a szépségápolással kapcsolatos oldalakat/cikkeket és az értékes tartalmakat"

– számolt be közösségi oldalán Noémi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!