Laskóy Noémit sürgősen meg kellett műteni - ifaktor
Laskóy Noémi fehér ruhában ül az ablaknál

Az influenszer anyuka, Laskóy Noémi Instagram-bejegyzésében beszámolt egy őt érintő súlyos egészségügyi problémáról. Ezzel a vizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmét azoknál a nőknél, akiknek mellimplantátumuk van, vagy terveznek a közeljövőben ezen a szépészeti beavatkozáson átesni.


Noémi elárulta posztjában, hogy az egyik mellimplantátuma sajnálatos módon kiszakadt, amit csak sejteni tudott a fájdalmai miatt. A vizsgálatok után tudta meg pontosan, hogy mi is történt a szervezetével.

A problémát még éppen időben találták meg az orvosok, így Noéminek szerencsére nem lett komolyabb baja. Történetét azért mesélte el közösségi oldalán, hogy segítsen vele azoknak a nőknek, akik hasonló helyzetbe kerülhetnek, vagy éppen benne vannak.

„sokat gondolkoztam, hogy megosszam -e ezt a nagyvilággal... aztán rájöttem, hogy ha én ezt valakinél olvastam volna, valószínűleg sokkal korábban jutottam volna el az orvoshoz... ugyan a műtétet nem tudtam volna elkerülni, de nem lett volna ilyen rossz a helyzet.
2014-ben mellnagyobbító műtétem volt, erről mindig nyíltan beszéltem Nektek. soha semmi problémám nem volt a műtét után, villámgyorsan épültem fel és az eredménnyel is teljesen elégedett voltam.
Lora születése után is minden rendben volt, illetve Lanával a terhesség alatt se láttam semmi különöset. a szoptatást se befolyásolta a dolog, rengeteg tejem volt, Lanival nem ezen csúszott el a szoptatás. 7hónapig napi 6-8x fejtem, majd miután befejeztem a farm projektet, konstatáltam, hogy lett egy kis aszimmetria a két mellem között. de ezt abszolút a szoptatás/fejésnek tudtam be, azt gondoltam, hogy csak a bőröm nyúlt meg egy kicsit jobban az egyik oldalon.
pár hónappal ezelőtt azonban elkezdtem fájdalmat érezni a bal oldalon. akkoriban eléggé sokat edzettem, így eleinte izomláznak gondoltam. majd amikor a fájdalom állandósult, a legrosszabbra kezdtem gondolni.
minden nap vizsgálgattam magam rettegve attól, hogy találok majd valamit, de nem találtam. ekkor elmentem a nőgyógyászomhoz, hátha azért nem találom, mert nem tudom mit kell keresni.... ekkor az állandó fájdalom miatt már sejtettem, hogy valami baj biztosan van.
az orvosom mondta, hogy csomó nincs, de az implanttal nem stimmel valami, menjek el ultrahangra.
hát elmentem... az ultrahangon a vizsgáló orvos ledöbbent arccal mondta, hogy lényegében mindenhol szabad szilikon zselét lát, ám szerencsére a nyirokcsomókba még nem került be.
javasolta, hogy menjek el MR-re is, hiszen az tudja elfogadhatóan kimutatni a szakadást. így hát elmentem és a képeken még laikusként is egyértelműen láttam a problémát.
ekkor kerültem a barátaim ajánlására a leglelkiismeretesebb plasztikai sebészhez, akihez ugyan hosszú hónapos várólisták vannak, a dolog sürgőssége miatt 2 héttel későbbre szorított is nekem helyet és januárban az elsők között műtött meg.
a műtét után mondta, hogy a helyzet katasztrofális volt és érthető volt a folyamatos fájdalom, de sikerült gyönyörűen megcsinálni és ha meggyógyulok, ismét tökéletes lesz
fontos tudni, hogy valószínűleg nem az implantátum minőségével volt a baj, ismét az a típus került vissza, hiszen nagyon jó és megbízható márka.
vélhetően nem is az orvos (aki az első alkalommal műtött) hibázott.
nehéz megmondani, hogy mi okozhatta a problémát, de bizakodó vagyok, hogy ez nem történik meg velem ismét, ugyanis az implantátum szakadásának az esélye kb. 2-3%... és hát a villám nem csap kétszer ugyanoda
alapvetően a 3.gyerek utánra terveztem ezt a csere műveltet, tehát még 4-5évig abszolút nem lett volna aktuális.
de örülök, hogy túl vagyok rajta és minden rendben van"

– írta hosszasan Instagram-oldalán Noémi.

Kitartást és jobbulást kívánunk az influenszernek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!