Lassan elfogy minden reménye Miss Moodnak - ifaktor
Mező Dorottya, vagy ahogy mindenki ismeri, Miss Mood az Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet állandó partnerével Ricoval. A képhez, azonban aggasztó sorokat írt.


„Mikor lesz újra így? Legtöbbször azért írtok, hogy érdeklődjetek, mitől vagyok mindig olyan pozitív... Lassan elfogy minden remény belőlem is. Csak Ti adtok erőt.. Itt ezen a hideg, személytelen interneten. De a Ti szeretetek még itt is átsugárzik. Köszönöm! Most ezek a veletek szerzett emlékek adnak erőt"

– sajnálkozott Dóri a kilátástalan helyzet miatt.

Az aggódást valószínűleg Gulyás Gergely tegnapi bejelentése alapozta meg, amelyben kiderült, hogy a kormány továbbra sem tesz semmilyen enyhítést az eddigi korlátozások tekintetében. Továbbra is marad a kijárási korlátozás este 8 és reggel 5 óra között, valamint a gyülekezési tilalom (10 fő) és a vendéglátóipari egységek (éttermek) látogatási tilalma.

Így a koncertek (akárhol is legyenek: bárok, szórakozóhelyek stb.) – továbbra sem lehetségesek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!