Laura Lentz először szólalt meg mióta férje megcsalta - ifaktor
Fekete fehér kép Lentz házaspár kamerába néz elegáns stílusban

Laura Lentz az elmúlt hónapokban megtanulta kire számíthat igazán és kik az igazi barátai. Rengeteg ellensége és rossz akarója akadt, akik hozzászólásaitól a frász kerülgette, de úgy érzi mostanra felülkerekedett az érzésein.


A megcsalt feleségnek hónapokba tellett feldolgoznia, mi is történt az életével pontosan. Instagramjára tett ki egy posztot, amiben ugyan konkrét említés nincs a férjéről, mégis aki tudja, hogy mi történt, elképzelhetetlen, hogy a sorok mögé lásson. A következőket írta:

„ Az elmúlt hónapokban minden nap ezeket a pálmafákat néztem és számos szimbolikus jelentéseikkel szembesültem."
„Az elmúlt időszakot a social media nélkül vészeltem át, mert egyáltalán nem tett jót a lelkemnek. Több embert tiltottam és hozzászólást töröltem, mint amennyit meg tudok számolni. Ezek az emberek gyávák és néhány >>keresztény<< minden, csak nem kedves és törődő, de ez nem gátol meg sem a fizikai sem a szellemi megerősödésemben."

Laura hálát ad az igaz barátainak, akik vele voltak az elmúlt időszakban és átsegítették őt ezeken a gyötrelmes hónapokon.

Carl miután 2019 novemberében kirúgták a New York-i Hillsong gyülekezetből, másnap szintén egy Instagram-poszt keretein belül beismerte, hogy hűtlen volt feleségéhez és amíg él, ezt bánni fogja.

„ Az időm a Hillsong NYC gyülekezetnél lejárt. Ez egy roppant nehéz vége egy olyan jelenségnek, ami nagyszerűségével és az életünkre gyakorolt hatásával, különleges volt számunkra."

Justin Bieber lelki vezetője így folytatta:

„Hűtlen voltam a házasságomban. Abban a kapcsolatban, ami az egész életemben a legfontosabb volt számomra és ezért csak én vagyok a felelős."

Laura 2003-ban ment férjhez Carl-hoz akitől három gyermekük is született, így ennyi év boldog házasság után, érthető a feleség teljes csalódottsága.

A Hillsong egy mai modern keresztény gyülekezet, akik több mint 20 országban vannak jelen világszerte és olyan sztárok is megfordultak már náluk, hogy Istent dicsőítsék, mint Justin és Hailey Bieber, vagy a Jenner testvérpár, Kendall és Kylie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!