Laura Lentz először szólalt meg mióta férje megcsalta - ifaktor

Laura Lentz az elmúlt hónapokban megtanulta kire számíthat igazán és kik az igazi barátai. Rengeteg ellensége és rossz akarója akadt, akik hozzászólásaitól a frász kerülgette, de úgy érzi mostanra felülkerekedett az érzésein.


A megcsalt feleségnek hónapokba tellett feldolgoznia, mi is történt az életével pontosan. Instagramjára tett ki egy posztot, amiben ugyan konkrét említés nincs a férjéről, mégis aki tudja, hogy mi történt, elképzelhetetlen, hogy a sorok mögé lásson. A következőket írta:

„ Az elmúlt hónapokban minden nap ezeket a pálmafákat néztem és számos szimbolikus jelentéseikkel szembesültem."
„Az elmúlt időszakot a social media nélkül vészeltem át, mert egyáltalán nem tett jót a lelkemnek. Több embert tiltottam és hozzászólást töröltem, mint amennyit meg tudok számolni. Ezek az emberek gyávák és néhány >>keresztény<< minden, csak nem kedves és törődő, de ez nem gátol meg sem a fizikai sem a szellemi megerősödésemben."

Laura hálát ad az igaz barátainak, akik vele voltak az elmúlt időszakban és átsegítették őt ezeken a gyötrelmes hónapokon.

Carl miután 2019 novemberében kirúgták a New York-i Hillsong gyülekezetből, másnap szintén egy Instagram-poszt keretein belül beismerte, hogy hűtlen volt feleségéhez és amíg él, ezt bánni fogja.

„ Az időm a Hillsong NYC gyülekezetnél lejárt. Ez egy roppant nehéz vége egy olyan jelenségnek, ami nagyszerűségével és az életünkre gyakorolt hatásával, különleges volt számunkra."

Justin Bieber lelki vezetője így folytatta:

„Hűtlen voltam a házasságomban. Abban a kapcsolatban, ami az egész életemben a legfontosabb volt számomra és ezért csak én vagyok a felelős."

Laura 2003-ban ment férjhez Carl-hoz akitől három gyermekük is született, így ennyi év boldog házasság után, érthető a feleség teljes csalódottsága.

A Hillsong egy mai modern keresztény gyülekezet, akik több mint 20 országban vannak jelen világszerte és olyan sztárok is megfordultak már náluk, hogy Istent dicsőítsék, mint Justin és Hailey Bieber, vagy a Jenner testvérpár, Kendall és Kylie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Nekiestek a kommentelők Horváth Évának

Az egyik friss fotóján Horváth Évának jó néhány kommentelő nekiesett, főleg a fotóst és a retusőrt hibáztatják az előnytelen képért.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!