LeBron James körül a világ – mezszám csere ismét - ifaktor
LeBron James lila mezben a kosárlabda pályán kosárlabdát fog a kezében

A kosárlabdázó szupersztár 23-as mezszáma nincs többé.


LeBron James hozza a formáját és még szinte ki sem estek a rájátszásból, de már szét promózta az új Space Jam filmet, amiben ő lesz a főszereplő, valamint elhintett egy újbóli mezszám cserét is.

Miért a csere? LeBron LA-be érkezését követően azt mondta, átengedni Anthony Davis-nek a 23-as mezszámot és szívesen pályára lép abban a 6-os számú mezben, amit Miamiban és a válogatottban is viselt.

Nike nyilvánosan is kijelentette, hogy nagyon nem tenne jót az üzletnek, ha a srácok csere-berét játszanának, szóval ezt a témát egy időre jegelni kellett.

Ott lesz egy kicsit rafinált a helyzet, hogy Anthony Davis a hírek szerint, nem szeretné a 23-as mezszámot, mert ő teljesen megbarátkozott a jelenlegi 3-assal is. Így LeBron kijelentése akár trükkösnek is tűnhet. Ez mellett pedig már csak egy, ész érvekkel magyarázható dolog jöhet szóba, ez pedig az, hogy az új Space Jam filmben, James 6-os mezszámot fog viselni, így az is lehet, hogy szeretné minél élethűbbé tenni a filmet.

Akárhogy is lesz, LeBron mezeladási számai újra az egekben lesznek jövőre is, hiszen a cserét követően, minden rajongónak frissítenie kell a mezkollekciót, ha nem szeretne elavult 23-asban popcornozni a lelátón.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!