Lebukott: nő lett a magyar internetsztárból - ifaktor
Hidvégi Csaba, vagyis @Csaby1 előző videójában bebarangolta a 8. kerület legsötétebb sikátorait és megjárta a legkeményebb környékeket Budapesten. A túra egy pontján kalauzával, Big Tibivel kötött egy fogadást, amelyet végül elveszített. Ennek következményeként kellett nővé változnia.


„Varga Matild és Szandika nővé változtatott 1 napra fogadásból. Fantasztikus nap volt nagyon jól éreztem magam"

– írta Csabi az Instagram-oldalán.

A népszerű YouTuber állítása szerint jól érezte magát nőként, noha egyértelműen és kategorikusan kijelentette, hogy nem homoszexuális beállítottságú egy korábbi videójában, amelyről ide kattintva olvashatsz bővebben.

A korábbi videóról szóló cikkünket ide, míg a mostani videót ide kattintva érheted el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!