Lecsapott Billie Eilishra a Jordan márka – Saját cipője lesz - ifaktor
Billie Eilish díjakat tart a kezében jobb oldalon jordan logó

A színek és a kialakítás tökéletesen összhangban van az énekes megjelenésével.


Szinte mindenki tűkön ülve várja már, hogy Billie Eilish legújabb albuma végre megjelenjen. A „Happier Than Ever" július 30-án érkezik. Addig, hogy a nép és a rajongók ne unatkozzanak, Eilish egy új projektjéről is elszórt némi hírmorzsát.

A Grammy-díjas énekesnő közös kollaboráció keretein belül, saját Air Jordan 1-es cipőt kap. Ha követed Eilisht, akkor tiszta sor, hogy imádja a sneakereket és nagyon összhangba is tudja őket hozni stílusával. Legyen az Nike, Jordan, high-fashion, Eilish tudja mi a jó. Ezek tudatában, nem teljesen meglepő, hogy az énekesnő lepaktált a Jordan márkával.

Instagram / @pvasneakersInstagram / @zsneakerheadz

A rikító színek rendkívül jól jellemzik Eilish ruhásszekrényét, amikhez szintén színorgiában úszó cipőket szokott válogatni. A jelenlegi cipő tetőtől talpig neonzöld bőrben úszik, amit különböző egyedi motívumok tesznek még varázslatosabbá.

Két szembetűnő dolgot vélhetünk felfedezni rajta.

Az egyik, hogy a nyelvén a megszokottól eltérő módon, nem az Air logó látható, hanem Eilish egyedi Blosh figurája.

A másik pedig, hogy a talpbetétben, az ikonikus Jordan jelet az énekesnő saját neve veszi körül, így egy teljesen egyedi belsőt kölcsönözve a cipőnek.

A cipő egy teljesen egyedi jegyzetfüzettel együtt érkezik majd, ami pedig emlékeztet mindenkit Eilish rendkívüli zeneíró tehetségére is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!