Ledobta a textilt Szegedi Fecsó kedvese - ifaktor

Egy fotózás kedvéért egy szál bikiniben mutatta meg idomait Bea, Fecsó jelenlegi párja.


A párral korábban az RTL Fókusz stábja is készített egy riportot, melyben kapcsolatukról meséltek. Többek között, habár nem szeretett volna, de Bea arra az állításra is reagált, miszerint sokan úgy gondolják, hogy szinte kiköpött mása Fecsó exfeleségének, Vasvári Viviennek.

"Most muszáj erre reagálnom? Nem, nem gondolom így. Szerintem nem hasonlítunk"

Fecsó annyival egészítette ki, hogy neki a Bea, illetve Vivien típusú nők az ideáljai.

A feltöltött képeken kívül, Bea még story formájában is megosztott néhányat. Valószínűleg tetszik neki az elkészült anyag, jogosan lehet büszke alakjára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!