Legalább egy hazai Fesztivál elindul - ifaktor
Fesztivál FM logó
Magyarországon ugyan a tömegrendezvények tilalma továbbra is érvényben van, egy kiskaput mégis találhatunk a korlátozások között. Ezt pedig az újonnan induló Fesztivál FM ki is használja.


Ha megengeded, játékosan kezdeném: fesztivál, vagy rádió?

„Miért ne lehetne egyszerre a kettő? Egy olyan rádiót képzeltem el, ahol nagyon széles körben megférnek egymás mellett a zenei stílusok. Éppen úgy, mint egy nagy fesztiválon. Persze ha megnézzük a világ fesztiválkínálatát, akkor látjuk, hogy a rock zenekarok dominálnak, de annyi és annyi jó stílus, banda van, akik szintén elférnek, ezzel egy fantasztikusan színes zenei elegyet alkotnak. Én azt képzeltem el, hogy legyen, mondjuk 12 hónapon keresztül a zenéé a főszerep, legyen 12 hónapon át fesztivál"

– látható a kérdés és a válasz az új rádiótól a rockstar.hu oldalon.

Az új rádiót csakis online, ezen a linken lehet hallgatni: https://www.fesztivalfm.hu/

Mi már kipróbáltuk és bizony szólt is a remek „talpalávaló".

„Sziasztok! Mi vagyunk a Fesztivál Fm. Csak így, egyszerűen.
Szeretnénk, ha velünk, 12 hónapon át, egész évben jól éreznétek magatokat, akár otthon ülve, akár melóban, egy kicsit a fesztiválok érzetéből adhatnánk nektek. Hogy milyen zenékkel? A legnagyobb bulik hangulatát felidézve bennetek, legyen szó rockról, vagy valami könnyedebb, műfajról. Kapcsoljatok ránk a nap bármely szakában, és mosolyogjatok velünk!"

– látható a Fesztivál FM Facebook-oldalán.

Az új online rádiót a friss Kossuth-díjas Nagy Feró és együttese a Beatrice is támogatja, sőt az Instagram-oldalukon is megjelent egy bejegyzés velük kapcsolatban.

„Örömmel tudatjuk veletek, hogy 2021. április 19-én útjára indult a Fesztivál Fm. Köszönjük, hogy a Fesztivál Fm rólunk is szól. Csatlakozzatok, hallgassátok Magyarország új online rádióját!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!