Legújabb projektjéről mesél Horváth Gréta - ifaktor

A kis kék ház történetéről néhány hónappal ezelőtt már beszámoltunk, illetve arról, hogy mi a célja vele Horváth Grétának.


Gréti szeretett volna magának és szeretteinek egy természetközeli menedéket, ahova bármikor elmehet. Meghúzhatja magát egy nehezebb időszakban vagy csak elvonulhat, ha úgy tartja kedve.

Instagram-posztjában arról ír, hogy mit is jelent ez számára és milyen úton jutott el az erdei házikóhoz.

"A házat egy tündéri nénitől vettem, aki anno az édesanyjától kapta. Nekem fontos volt a házikó, és a telek története! Olyan helyet szerettem volna, ami kedves emlékeket és energiákat őriz. Emlékszem, amikor megláttam a házat, és a telket tudtam, hogy ez az! Abban a pillanatban született meg bennem, hogy ez a ház márpedig kék lesz, fehér szegélyekkel. Amikor átléptem a küszöböt, láttam berendezve. Azt is tudtam, hogy hol milyen dekoráció és bútor lesz. Olyan volt, mint amikor egy labdát minden irányból képes vagy látni egyszerre. Azt hiszem ez számomra egy érzelmes utazás lesz"

- írja Gréti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!