Legutóbb tirpáknak nevezték, középpontban: Vasvári Vivien - ifaktor
vasvári vivi bay évának ad puszit

A Farm VIP-ben korábban Bay Éva műsorvezetőnő fejtette ki – végső soron pozitív – véleményét a luxusfeleségről, most pedig Sydney van den Boschal volt egy kifejezetten kellemetlen beszélgetése az influenszernek.

„Én egyébként egy laza beszélgetésre számítottam, ehelyett Vivi minden olyat megkérdezett, ami szerintem egy kicsit gyors volt, hiszen még alig ismertük egymást"

– árulta el a kameráknak Sydney.

Vasvári Vivi kérdezte többek között, arról, hogy kiben bízhat szerinte, illetve Éváról is kikérte a véleményét. Emellett Vivi szerint Sydney alárendelt szerepet játszik.

„Valahogy azt érzem, hogy kicsit irányítva van. Nem mer megnyílni, nem mer beszélni a mélyebben lévő érzéseiről, mert fél esetleg, hogy ez kitudódik. Nyilván ő sem ismer, nem annyira bízik meg bennem, nehogy az legyen, hogy a csapattársainak én ezt elmondom, ezáltal őt kiutálják. Ő olyan, mint egy kis csibe, aki fél, akit úgymond pátyolgatni kell, csak kicsit olyan alamuszi"

– fejtette ki véleményét az influenszerről Vivi.

A beszélgetés végén szóba jött, hogy egy lányösszefogás készülhet a fiúk ellen.

„Én meglepődtem azon, hogy a Sydney beszélgetett arról, hogy fogjunk össze a fiúk ellen, így négyen csajok. Én néztem magam elé, hogy: ez most komoly?!"

– fogalmazott Vasvári.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!