A Leicester tulajdonosa együtt ünnepelt a játékosokkal - ifaktor
A Leicester City FC együttesének tulajdonosa a gárda korábban elhunyt tulajának a fia. A család, amely a Leicester City-t birtokolja azóta is nagy becsben tartja a gárdát, amely most szombaton a Chelsea ellenében megnyerte az FA-kupát.


A 2018-ban elhunyt korábbi tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha egy helikopterbalesetben vesztette életét, és nem csak a labdarúgók, hanem az egész város siratta a klubvezetőt annak idején, hiszen rengeteget tett a városért (többek között óriási meglepetésre a Premier League-t is megnyerte a gárda – a szerk.). Amit a korábbi elöljáró megkezdett, azt azonban a fia, Aiyawatt Srivaddhanaprabha folytatta.

Sőt a játékosok és a klub tulajdonosának viszonyához hasonlót nemigen láthatunk a futballban napjainkban. A tulajdonos örömmámorban úszva, a pályán ünnepelt együtt a játékosokkal, akik örömmel fogadták a játéktéren a tulajt. A gárda csapatkapitánya, Kasper Schmeichel is megosztott néhány fotót a tulajjal az Instagram-oldalán.

A Leicester ráadásul még harcban van a Bajnokok ligája indulást jelentő helyekért is a bajnokságból hátralévő két fordulóban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!