Lékai-Kiss Ramóna megkérdezte kisfiát hol szeretne nyaralni: Nem semmi választ kapott - ifaktor
Ahogy rengeteg ember számára hiányzik már az utazás, nyaralás az életéből, úgy Lékai-Kiss Ramónáék sincsenek ezzel másképp.


A műsorvezető kisfiát is megkérdezte a dologról, hogy szeretne-e nyaralni, és ha igen hova utazna szívesen, Noé pedig kapott az alkalmon, és nagyon aranyos és egyben vicces választ adott Raminak.

Noé válasza az volt, hogy a játszótérre szeretne menni, ami eléggé megkönnyítette a műsorvezető dolgát, hiszen azonnal teljesítette kisfia kérését. Így készült el Lékai-Kiss Ramóna legfrissebb Instagram-posztja a „nyaralásuk" helyszínéről.

Noétól kérdeztük, hogy ha majd lehet újra utazni, akkor szeretne-e menni nyaralni? Mondta, hogy persze a JÁTSZÓRAAA️ Úgyhogy mi most nyaralunk!😍 Boldog vagyok, hogy ebből az egészből a lehető legkevesebbet érzékeli🙏🏼❤️! Kitartást Mindenkinek!🙏🏼"

– írta bejegyzésében a TV2 sztárja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Osváth Zsolt: ha ránéznek sok minden eszembe jut, csak az nem, hogy fitneszguru

Schobert Norbit ismét egy botrány övezi. Ezúttal azonban nem a nőket, hanem a férfiakat találta be egy 'kedves' mondattal.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!