Lékai-Kiss Ramónával és Szujó Zoltánnal tér vissza a Ninja Warrior a képernyőre - ifaktor
Elkezdődött a Ninja Warrior harmadik évadának a forgatása, amiben az állandó műsorvezető Till Attila ismét új társakat kapott maga mellé Lékai-Kiss Ramóna és Szujó Zoltán személyében.


Rami így az Oscar-gála után ismét együtt dolgozhat majd Tillával, és Szujó Zoltán pedig nagy fogásnak tűnik a TV2-től. A kiváló sportriporternek hosszú pályafutása alatt szinte már összeforrt a neve a Forma-1-gyel, így mindenkit váratlanul ért, amikor 2019 májusában elváltak útjaik az MTVA-val, ami azt jelentette, hogy egy ideig biztosan nem találkozhatunk vele Formula 1-es közvetítésen.

Most azonban úgy látszik eljött a nagy visszatérés ideje, így idén egy nagyon ütős hármas közvetítésével izgulhatjuk végig a nindzsajelöltek küzdelmét.

„Szerintem látszik, mennyire örülök... Hatalmas megtiszteltetés az idei Ninja Warriort vezetni és kommentálni, különösen ilyen kiváló kollégákkal!"

– írta Instagram-bejegyzésében Szujó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldal

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!