Lelki sérültnek nevezték Schobert Norbi fiát - ifaktor

A népszerű fitneszguru, Schobert Norbi Instagram-oldalán mutatta meg büszkén követőinek, hogy nagyobbik fiú gyermeke micsoda komoly változáson ment végbe az elmúlt három évben.


Norbi büszkén számolt be fia változásán és a képek ténylegesen megmutatják, hogy mennyit is fogyott és alakult a nagyobb fiú teste. Ennek ellenére pár követő kifogásolta, amit Norbi bejegyzésében leírt.

„Az én Kisfiam elmúlt 3 éve. Nagyon büszke vagyok! Tudom, hogy pár év és Zizi is rátér az utamra. Egy bátyó mindig óriási példakép"

- olvasható Norbi bejegyzésében.

„Akkor miért szégyelled a kisfiad???? Miért nincs soha egy közös kép,vagy bármi?? A másik 2 gyerekeddel állandóan megy a fotozkodás ,de Zizivel sohasem..... szégyelled mert Ő nem olyan mint ti vagytok? Azon a gyereken látszik h lelkileg sérült, elhanyagolt...... szörnyű szülök vagytok"

- érkezett a durva megjegyzés egy kommentelőtől, amire Norbitól eddig még nem érkezett válasz.

Ezen kívül még számtalan kommentet kapott a fitneszguru, amik mind arról szóltak, hogy a Schobert család túlhajszolja gyermekeit a sportos életmóddal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!