Lelki társ, vagy totális katasztrófa? - ifaktor
couple sitting on the field facing the city
Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Lelki társ, vagy totális katasztrófa?

Ahogy a mondás is tartja, az ellentétek vonzzák egymást. Vajon ez tényleg igaz? Mi a helyzet az asztrológiával? Van sejtésed, milyen jegyben születettek illenek hozzád? Lesd meg kalauzunkat és megtudod, kivel alkotnátok tökéletes párt!


Kos

Független, úttörő, harcos, kockázatvállaló. Ha a Kos jegyében születtél, most biztosan felismerted magad ebből a jellemzésből. Hogy kivel is vagy igazán kompatibilis? Az Oroszlán és a Nyilas jegyben születettekkel alkothatsz tökéletes párt, de egyedül is kiválóan érzed magad.

Bika

A hagyományok őrzője, a biztonság példaképe, a szorgalom és stabilitás mintapéldánya. Kétségkívül erős biztonságérzetet biztosítanak bárki számára a Bika jegyben születettek.

Szűz, Bak, Mérleg? Gondoltad volna, hogy velük illessz leginkább össze?

Ikrek

A kommunikációs képességeid kiemelkedőek, sokszínű vagy és hajt a kíváncsiság. Biztosan magadra ismertél, hisz Te is az Ikrek jegyében születtél. Teljesen összepasszolsz a Vízöntő és Mérleg jegyűekkel, de az Oroszlán is könnyen közel kerülhet a szívedhez.

Rák

A gondoskodás és a családi otthon melegének biztosítása a lételemed. Biztonságot akarsz adni a családod és barátaid számára, de szükséged van arra, hogy téged is támogassanak és tiszteljenek. A Skorpió, a Bak és Halak a hozzád leginkább passzoló partnerek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Filter vagy valóság? Csonka András drasztikus változáson esett át

Csonka András bizony meglepte rajongóit. Teljesen átalakította külsejét: nehéz eldönteni, hogy vajon szűrőt használt, avagy tényleg rászánta magát a változásra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!