Lerántotta a leplet kedvenc hobbijáról Szirmai Gergely - ifaktor

Legújabb Instagram-posztjában elárulta: mindennél többet adott Szirmai Gergőnek a gördeszkázás. A négykerekű sportnál csak édesanyja jelent többet a közel 90 ezer követővel rendelkező influenszer számára.


,,Nagyon fontos észben tartani, hogy adni néha sokkal táplálóbb, mint kapni. Főleg akkor, ha kaptál eleget hozzá, hogy igazán tudj adni"

– ezekkel a sorokkal indította bejegyzését Gergő, majd így folytatta:

„Semmi ezen a világon nem adott nekem többet, drága jó anyámon kívül, mint a gördeszkázás. Önuralom, kreatív platform, ritmusérzék, és a világ legrandább térde. Csak pár dolog, amit a mai napig értékelek, és használok. Én is szeretnék adni"

Soraiból érezhető, édesanyjának rendkívül sokat köszönhet a népszerű influenszer. Elmondása szerint nagyon fontos neki a gördeszkázás, ami többek között megtanította önuralomra és ritmusérzékre, melyeknek bizonyára a mai napig hasznát veszi.

„Már szervezek egy nagy gördeszkás talit, versenyt és kreatív műhelyt nyárra"

– zárja sorait Gergely.

Reméljük minél hamarabb sikerül összehozni a gördeszkások színe-javát egy nagy össznépi „deszkázásra".


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!