Lerántotta a leplet kedvenc hobbijáról Szirmai Gergely - ifaktor

Legújabb Instagram-posztjában elárulta: mindennél többet adott Szirmai Gergőnek a gördeszkázás. A négykerekű sportnál csak édesanyja jelent többet a közel 90 ezer követővel rendelkező influenszer számára.


,,Nagyon fontos észben tartani, hogy adni néha sokkal táplálóbb, mint kapni. Főleg akkor, ha kaptál eleget hozzá, hogy igazán tudj adni"

– ezekkel a sorokkal indította bejegyzését Gergő, majd így folytatta:

„Semmi ezen a világon nem adott nekem többet, drága jó anyámon kívül, mint a gördeszkázás. Önuralom, kreatív platform, ritmusérzék, és a világ legrandább térde. Csak pár dolog, amit a mai napig értékelek, és használok. Én is szeretnék adni"

Soraiból érezhető, édesanyjának rendkívül sokat köszönhet a népszerű influenszer. Elmondása szerint nagyon fontos neki a gördeszkázás, ami többek között megtanította önuralomra és ritmusérzékre, melyeknek bizonyára a mai napig hasznát veszi.

„Már szervezek egy nagy gördeszkás talit, versenyt és kreatív műhelyt nyárra"

– zárja sorait Gergely.

Reméljük minél hamarabb sikerül összehozni a gördeszkások színe-javát egy nagy össznépi „deszkázásra".


Friss

Folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel

A LifeTV vezérigazgatója a saját tévéjének reggeli műsorában vendégeskedett az Az előző évad sikere, valamint Hajdú személye miatt borítékolható volt, hogy elkészül a következő etap is a csatornára. Hajdú az Ébredj velünkben elárulta, hogy mitől lesz érdekes egy-egy vendég, illetve beszélgetés.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!