A horoszkópod alapján ez a celeb a lelki társad! - ifaktor
Lesd meg, hogy a horoszkópja alapján melyik celeb a lelki társad!

Ha kos, bika, szűz, vagy esetleg halak vagy, akkor cikkünket neked szánjuk!


Pharell Williams, a szenvedélyes Kos

A vállalkozószellemű és innovatív gondolkodású Pharrel Williams megtestesít minden olyan pozitív tulajdonságot, ami csak egy Kost jellemezhet. Szenvedélyes, magabiztos és igazi vezető típus a karrierjében és a magánéletében egyaránt. Elszánt, sikeres és rendkívül kitartó, egy igazi főnyeremény! Kérem szépen, ilyen egy igazi Kos férfi!

Pharell Williams in Concert | Andreas Meixensperger | Flickr www.flickr.com

David Beckham, az eltökélt Bika

A Bika férfiak természetükből fakadóan éheznek a sikerre. A célok és a kihívások éltetik őket az élet minden területén, így tökéletesen beleillik a képbe a Bika csillagjegyű David Beckham. A hab a tortán, hogy a londoni születésű focista elképesztően szexi, bátran állíthatom, egy igazi szemet gyönyörködtető etalon!

David Beckham - Wikipedia en.wikipedia.org

Jason Derulo, a kitartó Szűz

Ah! Egy igazi szívtipró Szűz! A kreatív és önkifejező Jason Derulo elképesztően tehetséges, mégis kedves és szerény. Bár azt gondolják, a kritikus gondolkodásmód negatív tulajdonság, a népszerű énekes mégis előnyt tudott kovácsolni belőle, hisz még motiváltabbá és sikerorientáltabbá vált általa. Mi imádjuk, amit Jason képvisel!

Jason Derulo @ Sumfest 2014 | sergio_leenen | Flickr www.flickr.com

Karolina Kurkova, a sokszínű Halak

A nőkről sem szabad megfeledkeznünk! A Victoria's Secret-től a Vogue-ig Karolina Kurkova Halakat jellemző bámulatos energiájának köszönhetően könnyedén alkalmazkodik bármilyen környezethez, miközben kedves és szelíd személyisége megmarad. Legyen szó modellkedésről vagy az üzleti életben való helyezkedésről, karizmatikus természetének köszönhetően az élet minden területén tökéletesen helytáll.

Karolina Kurkova 2011 Shankbone | David Shankbone | Flickr www.flickr.com

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!