Létfontosságú változás következett be Demcsák Zsuzsánál - ifaktor
A televíziós műsorvezető külsejének teljesen más kinézetet adott az új kiegészítője, amelyet mostantól hordania kell.


Demzsák egy szemüveggel lett „gazdagabb", amely egyébként – szerintünk – kifejezetten illik a műsorvezetőhöz. Ettől függetlenül valószínűleg nem fogjuk rendszeresen látni rajta az új alkalmatosságot, hiszen mindössze olvasáskor van rá szüksége.

Mivel új szemüveglencsék – főként, ha ráadásul első szemüvegről van szó – megszokási ideje nagyon változó, így reméljük, hogy a LifeTV műsorvezetője minden gond nélkül megszokja a szemüvegét.

„Szeretettel köszöntelek, olvasószemüveg! Rengeteg könyvet fogunk még együtt elolvasni, amikor már neked köszönhetően nem folynak össze többé a betűk"

– írta Demzsák Zsuzsa az Instagram-oldalán.

Ide kattintva te is megnézheted az „új" Demcsákz Zsuzsát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!