Letiltották Numbavát az Instagramról - ifaktor

A szemfülesek már észrevehették, hogy Numbava hét teljes napra eltűnt az Instagramról. Ennek hátterében az áll, hogy Tündét letiltotta a közösségi oldal. Az okát egyelőre ő sem tudja, de legújabb posztjában beszámolt róla, mennyire bosszantotta a dolog.


Az influenszer a blokkolás utáni első bejegyzésében leírta követőinek, hogy bár néha előfordul, hogy önszántából nem posztol, azt nem tűri, ha más mondja meg neki, mit csinálhat és mit nem. Érthető, hiszen manapság olyannyira fontossá és mindennapi életünk részéve váltak közösségi oldalaink, hogy azok elvesztése fenyegetően hathat ránk. Akárcsak, ha elhagyjuk pénztárcánkat, vagy lakáskulcsunkat.

„Végre tudok posztolni 1 hét blokk után. Van olyan, hogy sokáig nem posztolok a saját döntésemből, de azt nem szeretem, ha más mondja meg, mit csináljak.
Legyen csodás hetetek"

– üzente követőinek egy hét kimaradás után @numbava.

Azóta szerencsére az influenszer visszakapta oldalát, így továbbra is számíthatunk kiváló tartalmaira.

Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!