Letiltották Numbavát az Instagramról - ifaktor

A szemfülesek már észrevehették, hogy Numbava hét teljes napra eltűnt az Instagramról. Ennek hátterében az áll, hogy Tündét letiltotta a közösségi oldal. Az okát egyelőre ő sem tudja, de legújabb posztjában beszámolt róla, mennyire bosszantotta a dolog.


Az influenszer a blokkolás utáni első bejegyzésében leírta követőinek, hogy bár néha előfordul, hogy önszántából nem posztol, azt nem tűri, ha más mondja meg neki, mit csinálhat és mit nem. Érthető, hiszen manapság olyannyira fontossá és mindennapi életünk részéve váltak közösségi oldalaink, hogy azok elvesztése fenyegetően hathat ránk. Akárcsak, ha elhagyjuk pénztárcánkat, vagy lakáskulcsunkat.

„Végre tudok posztolni 1 hét blokk után. Van olyan, hogy sokáig nem posztolok a saját döntésemből, de azt nem szeretem, ha más mondja meg, mit csináljak.
Legyen csodás hetetek"

– üzente követőinek egy hét kimaradás után @numbava.

Azóta szerencsére az influenszer visszakapta oldalát, így továbbra is számíthatunk kiváló tartalmaira.

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!