Liam Hemsworth Instagramon is megmutatta gyönyörű barátnőjét - ifaktor

A jótékonysági vacsorán ott volt Liam bátyja Chris és felesége Elsa is.


Liam Hemsworth felrobbantotta az Instagramot legújabb képével, amin együtt látható a rendkívül bájos, modell barátnőjével, Gabriella Brooks-szal. A képen még megtalálható Chris Hemsworth, felesége Elsa és Matt Damon felesége is, Luciana Barosso. Az ominózus csoportkép egy jótékonysági vacsorán, a Gold Dinner 2021-en készült, Sydney-ben.

Ezt a jótékonysági rendezvényt, a Sydney-ben található gyermekkórháznak szervezték, ahol a mentális nehézségekkel/fogyatékossággal küzdő gyermekeket segítik nap mint nap.

Ez Hemsworth első olyan képe, ahol nyilvánosan is megmutatták magukat a követőknek. Látszólag rendkívül jól mulattak együtt, miközben egy nemes és fontos cél érdekében, támogatták azokat, akiknek igazán szükségük van rá.

„Egy fantasztikus este keretein belül gyűjtöttünk azok számára, akiknek igazán szükségük van rá, ezzel felhívva az egyik legjelentősebb és egyben embert próbáló nehézségre, a gyermekek mentális egészségére."

írta a képe alá Hemsworth.

Egy másik képen már fellelhető volt a páros, de az nem volt még annyira egyértelmű, mint a mostani. Azt a képet, Liam bátjya, Chris tette ki Instagram oldalára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!