„Hosszú és nyálas sorok” Lil G-től - ifaktor
Laskai Lili – aki korábban Nemazalánnyal közös dalaival robbant be a köztudatba – barátja születésnapjára posztolt egy bejegyzést az Instagramján, amelyben érzelmeiről vall.


„Majdnem egy éve ismerjük egymást és azóta minden perc egy ajándék veled. Sokat szenvedtem mielőtt jöttél az életembe és rájöttem miért nem volt még igaz barátom előtted"

– fejti ki Lili, akinek több zátonyra futott kapcsolata is volt a múltban.

„Az első perctől tudom, hogy te vagy a másik felem és a lelki társam. Mindent, amit ez előtt megöltek bennem az emberek azt te visszaadtad nekem!"

– folytatja Lil G.

„Együtt járunk be minden utat ezután is és gondoskodok róla, hogy ez legyen életed legszebb napja! Boldog születésnapot kívánok neked drága Barátom, a világon mindennél jobban szeretlek!" – zárja a sorait az énekesnő.

Az ünnepelt, @norbowjenner-el egyébként közös koncerteket is ad Lili, sőt közös dalaik is vannak már a legnagyobb videómegosztón.

Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!