Lil G életében először születésnapozott boldogan - ifaktor
Lil G, vagyis igazi nevén Laskai Lili az Instagram-oldalára közzé tett egy fotót, amelyen szerettei és barátai körében látható a születésnapi partiján. Az inflluenszer egy elég kemény és félreérthetetlen kritikát is megfogalmazott korábbi barátaival szemben.


„20! Hálás vagyok nektek, hogy a családomnak és barátaimnak hívhatlak titeket. A sok hazug ember után most tanultam meg hogy kik az igazi barátok. Köszönök nektek mindent! Kijelenthetem, hogy ez életem első igazi, boldog szülinapja!"

– írta Lil G az Instagram-oldalán a lehengerlő születésnapjáról.

Azt nem tudhatja senki, hogy pontosan kire gondolt, de talán sokak fejében megfordulhatott, hogy akár korábbi partnerére Nemazalányra is gondolhatott, akivel viharos körülmények között szakítottak annak idején.

Mindenesetre azért mi nagyon sajnáljuk szegény Lilit, hogy ennyi általa hazugnak vélt emberrel hozta össze sors és 20 éves koráig kellett várnia egy igazán boldog születésnapra...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Az UFC-harcos Mackenzie Dern, Cancunban twerkelt

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!