Lil G kitálalt mindenről: szakítottak Norbow Jennerrel - ifaktor
norbow jenner és lil g
Laskai Lili alias Lil G és állandó társa – akit Norbow Jennerként ismerünk – külön utakon folytatják a zenélést. Mindketten a közösségi médiában írták le az álláspontjukat.


„Leforgott az utolsó közreműködés Norbival. Nem lesz több közös dal. Igen, szétválunk! Az utolsó dalunk jövőhónapban jelenik meg!"

– írta az Instagramon bejegyzésben Lili, majd folytatta egy következőben:

„Ő az én legjobb barátom volt. Legalábbis ezt hittem. Szerettem segítettem és az életem is rábíztam. Rengeteget köszönhetek neki emberileg. De ezt ő tudja. Én voltam a legboldogabb hogy elfogadtátok mellettem és megmutatta a tehetségét. Minden hülyeségével együtt tiszta szívemből szerettem minden percben. Ez mind elmúlt pár hónapja. Kerestem,hívtam de eltolt. Milliószor próbáltam elmondani, hogy én mellette állok akkor is ha ellök. Könyörögtem, mentem, szerettem. Egy ideje Belefáradtam. Elengedtem a kezét. Biztos, hogy én is hibáztam..túl keményen bántam vele, mert meg akartam védeni. Az hogy én őt lehúztam és kihasználtam, ahogy mondta nem igaz. Nem érzem jogosnak ezt. Nem ragozom tovább a dolgot: hatalmasat csalódtam és egy részem örökre meghalt a barátságunkkal együtt. Szeretlek és sok sikert, de feladtam a kettőnk álmát"

– olvasható Lil G bejegyzésében.

A rapper soraiból kiolvasható, hogy nagy viták voltak közöttük. Állítása szerint partnere azzal vádolta, hogy lehúzta és kihasználta őt. Laskai Lili mindezt természetesen egészen másképp látja...

Norbow is reagált a közösségi médiában a szakításra:

„Attól függetlenül, amiket mondtam, amilyen vitáink voltak, vagy ahogyan idegből reagáltunk a másik kijelentéseire, nekem te sosem leszel az ellenségem, mondhatnak bármit az emberek"

– írta a zenész, aki egy korábbi posztjában megköszönte, hogy barátok voltak (!), így bizonyára tényleg eléggé eldurvulhatott a helyzet közöttük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!