LIL G megbukott a KRESZ vizsgáján - ifaktor

A népszerű zenész, LIL G Instagram-oldalán az eltűnő történet funkcióban számolt be arról, hogy sikertelen KRESZ vizsgát tett a mai napon.


Szerencsére a rapper úgy tűnt nincsen elkeseredve és bízik benne, hogy legközelebb már maximális pontszámmal sikerül letennie a vizsgát, amivel aztán majd később elkezdhet vezetni tanulni.

Lil G egyébként 63 pontot ért el a vizsgán, amihez már csak kettő pontra lett volna szüksége ahhoz, hogy átmenjen rajta.

„Amúgy 63 pont lett, szóval legközelebb 75-tel jövök ki. Ki gondolta volna, megbuktam"

- írta első sztorijában a zenész.

Majd később így számolt be a történtekről:

„Azt hittem sírni fogok, ha megbukok, de annyira büszke vagyok erre a 63 pontra"

- írta utolsó történetéhez LIL G.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!