Nemazalány vs. Lil ​G: Ki teljesít jobban mióta különváltak? - ifaktor
Nemazalány vs. Lil G: Ki teljesít jobban mióta különváltak?
Lil G és Nemazalány Petőfi Sándor című dalukkal, egy pillanat alatt meghódították a YouTube-ot, és mindenki azt gondolta, hogy együtt milyen szép jövő áll a két rapperlány előtt. Aztán több, milliós nézettségű sláger után, úgy döntöttek különválnak, aminek a miértjét talán sosem fogjuk megtudni. A lányok tehetségét egyértelműen bizonyítja, hogy azóta is töretlen a népszerűségük, de hogy ki nyerte a „szakítást", annak most utánajárunk.

Nemazalány és Lil G dalai a kezdetektől a Last Projekt Records YouTube-csatornáján jelentek meg, egészen a különválásig, ugyanis onnantól kezdve Lil G a saját nevével fémjelzett csatornán jelenteti meg a dalait, míg Nemazalány mögött ott maradt, a karrierjében komoly szerepet játszó Last Projekt Records.

Lilit mondhatni nem rengette meg az elválás, és hogy nulláról egy saját csatornát kellett felépítenie, ugyanis első négy szerzeményének mindegyike többmilliós megtekintést produkált a legnagyobb videós közösségi oldalon. A RAPettsarkú 6,6; a Seb 5,9; az Oxo 4; és a Dislike 6,9 milliós megtekintésnél tart jelenleg.

Fanni a különválástól számított önálló szerzeményeivel szintén milliós számokat hozott, de a 3 milliós küszöböt egyszer sem sikerült átlépnie. Ez a hárommilliós határ még akkor sem jött össze, amikor megalakították új formációjukat Sofival, és kijött az első közös daluk Sántakutya címmel. Ami jelenleg „csak" 1,4 millió megtekintésnél tart. Az igazi áttörésig egészen a második közös dalukig az Üres szívekig kellett várni, ami viszont egyszerűen felrobbantotta az internetet, és nincs olyan social felület, ahol ne találkoznánk ezzel a számmal. Jelenleg 12 milliós megtekintésnél tart a YouTube-on. Azóta már elkészült Sofival a harmadik közös track-jük is a Menedék, ami szintén jól teljesít, hiszen egy hónap alatt már 2,5 millió kattintást hozott a konyhára.

De térjünk vissza Lil G-re, aki tehát a különválás után egyből kiváló számokat hozott klipjeivel, viszont most ő került egy kicsit rosszabb szériába, ugyanis legutóbbi négy dalából, amiből hármat Norbow-al együtt készített, egyiknek sem sikerült átlépnie a 2,5 milliós megtekintést sem. Igaz legújabb dala a Baráti kezek, csak három hete jött ki, de ha összehasonlítjuk Nemazalányék legutóbbi szerzeményével, ami csak egy héttel jött ki korábban, akkor bőven van lemaradása.

Összességében bármennyire is szerettünk volna győztest hirdetni nem tudunk, ugyanis nagyon hasonlóan, és elég magas szinten teljesítenek a lányok dalai a YouTube-on. Az észrevehető, hogy azért vannak hullámzások, de hát egy-egy kiugró siker és dal ezeket elhomályosítja, és ezekből egyikőjük sem szenved hiányt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!