Lilu elárulta: Ő volt a legrosszabb műsorvezető jelölt - ifaktor

A népszerű YouTuber, Osváth Zsolt 1KANAPÉN sorozatának legújabb vendége, Lilu lesz, aminek interjú felvételét ma láthatjuk Zsolt csatornáján. Az előzetes alapján roppant izgalmas beszélgetést láthatunk majd, főleg mert Lilu évente maximum csak két interjút ad.


A beszélgetés felvezetőjéből már megtudhattuk azt is, hogy Lilu élete első műsorvezető castingján az egyik legrosszabb jelölt volt, mégis láttak benne valamit az akkori VIVA Tv szerkesztői, hiszen felvették és Lilu ott nőhette ki magát hazánk egyik legelismertebb műsorvezetőjévé.

Az előzetesből láthatjuk, hogy nagyon megosztó és érdekes témákat feszegetett Zsolt Liluval, ami igen kecsegtető és már alig várjuk, hogy az egész felvételt láthassuk.

„1KANAPÉN LILUVAL SE05 EP08 @lilugram
SZERDÁN A ZSHOWTIME YOUTUBE CSATORNÁN"

– írta izgatottan Zsolt az előzeteshez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi Laráról és Rékáról posztolt - követői imádták

Hosszú idő után először, Schobert Norbi nagyobb arányban kapott pozitív és kedves kommentet Instagram-oldalán, mint negatívat és bántót. Ezt nagyban lányának, Larának és feleségének, Rékának köszönhető.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!