Lilu leleplezi a koreai bőrápolás titkait - ifaktor
Lilu egy ház fala mellett áll

A híres műsorvezető, Lilu már régóta nagy rajongója a koreai bőrápolásnak. Most megtudhatjuk tőle miért is szereti ennyire.


Lilu már akkor is hódolt a koreai bőrápoló készítményeknek, amikor még fele annyira sem nyertek ekkora közkedveltséget és hírnevet.

Az influenszer szerint a koreai bőrápolási rutinok jól követhetőek és felépítettek. Rendszerük már-már tökéletes. Termékeiket folyamatos újításoknak vetik alá a még kielégítőbb és szemmel láthatóbb eredmények elérése érdekekében.

Lilu új posztjában egy négy lépéses arcápolási rutint mutat be nekünk. Kiemeli, hogy minden termék igencsak magas hatóanyag tartalommal rendelkezik. A rutin pedig valóban pofonegyszerű: az első lépés az arctisztítás, a második a tonizálás, a harmadik a szérum felvitele, míg végül az arckrémmel fejezi be.

Hozzáteszi, hogy ezek a lépések bőségesen elegendőek egy napi rutinhoz, de felhívja a figyelmet a fényvédő használatára is, hiszen mint tudjuk a bőr öregedését legnagyobb mértékben a napsugárzás okozza. Minket meggyőzött.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!