Lilu: "Próbálom kiérdemelni azt a sok jót, amit az élettől kapok" - ifaktor

Lilu az RTL Fókusz stábjának jelenlegi életszakaszáról mesélt, illetve nosztalgiáztak kicsit a régi szép időkről is.


Lilu elmondta, hogy mielőtt bekerült volna a tévézés világába nem ilyen pályára képzelte el magát, sosem kereste a reflektorfényt és a szereplést, ugyan az élet úgy hozta, hogy mégis a kamerák előtt legyen a helye.

"A legnagyobb szorongásom abból adódik, hogy igyekszem rászolgálni minden jóra, amit az élet adott, mert rengeteget kaptam tőle"- nyilatkozta Lilu.

A gyerekeire terelve a szót, nagyon ügyel arra, hogy ne mutassa őket a közösségi médiában, ha mutatja, akkor pedig tudatosan jelenít meg bejegyzéseket róluk (nem látszódik az arcuk- szerk.). Elmondta, hogy ez sokkal nehezebb számára, mint az, ha képeket osztana meg róluk folyamatosan, ugyanis nagyon szeretné megmutatni őket, mert elmondhatatlanul büszke rájuk, de veszélyesnek és megfontolatlannak tartja azokat a szülőket, akik egyfolytában képeket tesznek közzé gyermekeikről.

Ami a munkát és a karriert illeti, Lilut a Cápák között új évadában láthatjuk viszont hamarosan a képernyőn.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!