Lindsay Lohan, az igazi Rák! - ifaktor
Lindsay Lohan, az igazi Rák!
Lindsay Lohan 2010 | MTV Movie Awards 2010 | avrilllllla | Flickr

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.


  • Születés: 1986.07.02.
  • Születési hely: New York, Egyesült Államok
  • Karrier: színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer, rendező
  • Csillagjegy: Rák

Mostanra valószínűleg nincs is olyan ember, aki ne hallott volna Lindsay D. hollywoodi botrányairól. Az 1986. július 2-án született tehetség egy ideje a különösen vad és burjánzó életmódjáról ismert, amely nem ismer határokat – a szexuális botrányok, a drogok és a soha véget nem érő rock 'n' roll jellemzi az életét.

Az elmúlt évtized Lohan számára meglehetősen nehéz időszak voltak, többször is börtönbe zárták és senki nem tudott hatni rá, képtelen volt elengedni ezt a fajta mérgező életmódot. A Rák érzelmes típus és gyakran előfordul, hogy képtelen irányítani a dolgokat – ez Lindsay viselkedésében is megmutatkozik. Aki gyermekkorában ismertté válik, felnőtt korában nagyon nehezen illeszkedik be a társadalomba. A színésznő számos problémája ered a Rákokra annyira jellemző figyelemvágyból, hisz hatalmas igényük van arra, hogy folyamatosan foglalkozzanak velük.

Egyre híresebbé válva a New York-i szórakozóhelyeken tett látogatásai és vad bulihuligán életmódja felkeltette a paparazzók figyelmét is. Már 2007-ben letartóztatták, amikor egy gazdag hollywoodi külvárosban egy fának ütközött Mercedes Benzjével. Lindsay igénye az érzelmi kiegyensúlyozottságra mutatja, hogy mennyire összetett személyiségűek is a Rákok.

Egy-két kivételtől eltekintve hosszú kihagyás után most hatalmas durranásra készül: a Netflix egyik újdonsült produkciójában kapott jelentős szerepet, melyben egy elkényeztetett szállodalánc-örökösnőt alakít majd. Lindsey, rajtad a világ szeme, szurkolunk neked!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!