Lindsey Vonn és P.K. Subban eladták 2 milliárdot érő házukat - ifaktor
Bordó zakóban és fekete csinos ruhában P.K. Subban és Lindsey Vonn egy díjátadón mosolyognak

Nem egész egy évig járt jegyben a sztár-pár, amikor jött a szakítás és a vele járó "bonyodalmak".


Lindsey Vonn olimpiai-bajnok síző és P.K. Subban profi, észak-amerikai profi hoki liga játékosa, 2019-ben jegyezték el egymást, majd tüstént össze is bútoroztak. Nem is tehették volna stílusosabban, mint hogy 6.7 millió dollárt, azaz kb. 2 milliárd forintot beleinvesztálnak új, Beverly Hills-ben található álom házukba.

Lindsey Vonnak saját elképzelései voltak a házat illetően és ezt az Aprés Production-nek köszönhetően meg is valósította. A 2019-ben visszavonult alpesi-síző, 3-szoros világ-kupa győztes, valamint 3-db olimpiai érem is került a nyakába, köztük egy arannyal.

Volt párja P.K. Subban, 3-szoros all-star NHL játékos, aki jelenleg a New Jersey Devils-nél játszik.

Az 5500 négyzetméteres luxuspalotát 1950-ben építették és pont az ex-pár beköltözése előtt újították fel. Szinte minden van benne, amit csak egy ember el tud képzelni. Óriási nagy terek alakítják a belső részét a háznak. Túlméretezz kandalló, remek kialakítású étkező, 4-db hálószoba, valamint 6-db fürdőszoba ékesíti ezt a kis ékszer-dobozt.

Ezek szerint annyira nem jött be a dolog, hiszen összeköltözésüket követően, a pár egy évre rá szakított, így kénytelen voltak áruba bocsátani ezt a robosztus vityillót. Na de ne gondoljuk, hogy rajtuk maradt, hiszen Beverly-Hills-ről van szó. Így a 6.7 millió dollár értékben vásárolt házukat, 6.9 millióért adták tovább, ami azt jelenti, hogy 200 ezer dollárnyi, azaz 59 millió forintnyi fagyi pénzt is magukénak tudhatnak, természetesen baráti, 50-50%-os arányban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!