Lionel Messit egy mondattal földbe döngölte a játékvezető - ifaktor
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid CF 2–1-re legyőzte az FC Barcelonát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a La Liga 28. fordulójában. Lionel Messinek a hazaiak hatszoros aranylabdás játékosának a lefújás után volt néhány keresetlen szava a találkozó játékvezetőjéhez, Jesús Gil Manzanóhoz. No, de a bírót sem kellett félteni...


Ahogy Ronald Koeman a katalánok edzője, úgy Messi is az általuk büntetőnek látott szituációkon volt kiakadva, így ezeket számon kérte Manzanón, aki nem várt, kőkemény választ adott:

„Ismered egyáltalán a futball szabályait? Mert, ha nem, nagyon szívesen elmagyarázom őket!"

– söpörte el Messi szavait az elespanol.com beszámolója szerint a játékvezető.

„Balszerencse"

– mindössze ennyi kommentárt írt a Barcelona hivatalos Instagram-oldala a mérkőzéshez.

Messi és Gerard Pique is elégedetlenségének adott hangot a büntetőgyanús szituációk miatt a mérkőzés után, de ez már csak utólagos kapálózás, a meccs végeredményén már nem változtat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!