Ezt kívánná Liptai Claudia, ha egy kívánsága lehetne - ifaktor
Liptai Claudia köztudottan nagyon érzékeny, ha gyerekekről van szó – többek között egy gyermekek számára létrehozott használt ruha bolt ötletgazdája és tulajdonosa is –, így nem meglepő, hogy a Heim Pál kórház Szivárvány Gyermeknapjáról is megemlékezett néhány kedves szóval.


„Ha lehetne mesebeli kívánságom csak egy lenne: Soha többé ne legyenek beteg gyerekek a földön! A Heim Pál kórházban minden évben van Szivárvány nap, amikor dolgozók, szülők, gyerekek együtt ünneplik az életet. Mert hiszem, hogy: A rosszon győz a jó! Köszönöm, hogy én is ott lehetek!"

– tett bizonyságot szociális érzékenységéről a Mestercukrász újdonsült háziasszonya – és egyben zsűritagja.

Az eseményen többek között Miss Mood és Berkes Olivér is megjelent. Az eseményen remek programokkal, finomságokkal várták a gyerekeket a gyermeknapi ünnepségen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A sztárok Hosszú Katinka védelmére keltek

Miután Hosszú Katinkának eddig nem a megszokott sikerekkel zajlott az olimpia a kommentelők teljesen rászálltak. Főleg miután visszalépett egy számtól, amellyel így megfosztotta az indulástól Kapás Boglárkát – 2016 után másodjára.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!